2011. június 5., vasárnap

Bemutatkozunk!

Szeretettel várjuk a nyaralni vágyó családokat, baráti társaságokat vendégházunkba! Nálunk nyugodt környezetben, kulturált, családbarát körülmények között töltheti szabadságát!


A nyaraló Balatonföldváron van a Kismartoni utcában. Ez egy nagyon csendes, átmenő forgalomtól mentes környék, kb. 10 perc sétára a parttól és a központtól. Két külön bejáratú szintből áll, így két különböző család is nyaralhat egyszerre.


Az alsó szinten 3 kis szoba van (2-2-1 ágyasak), egylégterű nappali-konyha, fürdőszoba (zuhanyzóval), WC, és egy nagy fedett terasz, ami minden időben kellemes pihenőhely. Ez a szint 5 személynek kényelmes, de pótágyazható.


A felső szint külön bejáratú, egy franciaágyas szobával, egylégterű nappali-étkező-hálósarok (két heverővel), konyha, fürdő+WC (zuhanyzós). 4 személynek kényelmes.


Az udvarban található hintaágy, homokozó, hinta, kerti bútorok, és több autóval is be lehet állni. Grillsütőt és bográcsot is adunk!

Ágyneműt, kéztörlőt, konyharuhát mi biztosítunk. Kábeltévé is van, a konyha teljesen felszerelt.

A teljes alsó szint ára 12000 Ft/éj (5 fő-ig, felette +1000 Ft/fő), a felső szint pedig 10000 Ft/éjbe kerül (4 főig, felette +1000 Ft/fő). 2 éjszaka foglaló előre fizetendő, a többit érkezéskor kell kifizetni.

Minimum 4 éjszakára bérelhető!


A strandok és a parkolás is ingyenes Balatonföldváron, és sokfelé lehet innen kirándulni is (hajóval, komppal Tihanyba, Badacsonyba, Siófokra, Szántódpusztára stb.).

Szeretettel várjuk Önöket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése